Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس براساس اعلام مراجع مسئول، زمین لرزه عصر امروز در خشت، تنها خساراتی جزئی به برخی منازل روستایی وارد کرده و به حمدالله هیچ آسیب کلی مالی و خسارت جانی به دنبال نداشته است و همه دستگاه‌های امداد و نجات و خدمات رسان در آمادگی کامل بسر می‌برند.

حسین درویشی مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس، شامگاه یکشنبه ۲۷ تیر از اعزام تیم‌های ارزیاب هلال احمر به منطقه زلزله زده خشت شهرستان کازرون خبر داد و به خبرنگاران گفت: پیرو وقوع زلزله در این منطقه تا کنون ۴ تیم به کانون محل حادثه اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درویشی افزود: خوشبختانه تا این لحظه گزارشی از تلفات به ما اعلام نشده و تنها خشارت جزئی به ساختمان‌های برخی منازل در روستاها وارد شده است.

او از انتقال تجهیزات و اقلام امدادی از انبارهای جمعیت هلال احمر به مناطق زلزله‌زده خبر داد و گفت: اکیپ‌های امدادی به مناطقی که در معرض خطر و احتمال خسارت وجود دارد اعزام شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس بیان کرد: تاکنون چهار پس لرزه دیگر باعث لرزیدن منطقه شده است اما تاکنون خسارت‌های جانی و مالی گزارش نشده است.

آمادگی کامل فرودگاه شیراز

مدیرکل فرودگاه‌های فارس نیز در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه زمین لرزه در شهر شیراز نیز احساس شد، گفت: فرودگاه شیراز در اثر زلزله جنوب غرب استان آسیبی ندیده و آمادگی انجام پروازهای احتمالی امدادی را داریم.

غلامرضا کریم آقایی گفت: خوشبختانه هیچ یک از ابنیه و زیرساخت‌های فرودگاه شیراز در اثر زلزله آسیب ندیده و پروازهای فرودگاه طبق روال عادی برقرار است.

او تاکید کرد: فرودگاه بین‌المللی شیراز برای پشتیبانی از هرگونه پرواز احتمالی امداد و نجات آمادگی کامل دارد.

خسارت جانی گزارش نشده است

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی فارس نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران از اعزام ۳ دستگاه آمبولانس به منطقه و آماده باش ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس برای امدادرسانی احتمالی به مردم منطقه زلزله زده خشت خبر داد.

دکتر محمدجواد مرادیان گفت: خوشبختانه پیرو وقوع این زلزله و با تماس‌هایی که با مسئولان و معاونت‌های بهداشت در این منطقه داشتیم تا کنون گزارشی از فوتی و مصدوم نداشته ایم.

مرادیان با بیان اینکه بیمارستان‌های شیراز، کازرون، ممسنی و کوه چنار به حالت آماده باش درآمدند و تیم‌های واکنش سریع اورژانس فارس به محل اعزام شده‌اند، افزود: هنوز گزارش کاملی در این خصوص دریافت نکرده‌ایم هرچند زلزله‌ای با این قدرت امکان اینکه به برخی واحدها و همچنین زیرساخت‌ها خسارت وارد کند، وجود دارد.

به گزارش ایسنا ساعت 19 و 4 دقیقه عصر یکشنبه ۲۷ تیرماه  زلزله ۵.۷ ریشتری در عمق 11 کیلومتری زمین در مرز استان‌های بوشهر و فارس، حادث شد.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس نیز گفت: بر اساس آمادگی‌های پیش‌بینی شده این شرکت در تامین و توزیع سوخت این مناطق در شرایط بحرانی، روند تامین و توزیع سوخت و فرآورده‌های نفتی در مناطق زلزله زده مطلوب است.

امیر بنی‌کریمی افزود: بلافاصله پس از وقوع زمین لرزه در منطقه خشت  شهرستان کازرون در ستاد شرکت  پخش فرآورده‌های نفتی، ستاد مقابله با بحران تشکیل شد و این شرکت آمادگی کامل خود را برای تامین سوخت وسایل امدادی، اعم از خودروها و بالگردهای سازمان‌های امدادرسان در شرایط اضطراری اعلام می‌کند.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان فارس گفت: ذخایر سوخت مناطق زلزله زده در مرز استان فارس و بوشهر بسیار مطلوب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زلزله فرودگاه شیراز دستگاه آمبولانس تیم ارزیاب هلال احمر فارس فرآورده های نفتی آمادگی کامل هلال احمر زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گزارشی از میزان خسارت وارده شده به تاسیسات و زیرساخت‌های این استان را ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، محمدعلی آخوندی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درخصوص میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را تحت تاثیر قرار داد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذیربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: باوجود بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم (در بعضی نقاط مثل زیرکوه ۶۴ میلی‌متر و خوسف ۵۹ میلی‌متر)، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شد که بیشترین این خسارت ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

وی طی گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت جمع‌بندی شده است و البته همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌ های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن ۱۹ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال برآورد شد.

آخوندی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به ۲۹ کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ ۱۸۵ میلیارد ریال، ۱۲۵ استخر ذخیره آب بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال، ۱۳ هزار و ۲۰۰ هکتار باغات و مزارع به مبلغ ۴۵۸ میلیارد ریال، ۱۲۶ کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ ۴۸۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه سیل به ۱۰۱ رشته قنات به طول ۳۴ کیلومتر به مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: ۸۴۹ رأس دام سبک (۹۵ میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل ۱۳۰ میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به ۱۰ بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

آخوندی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و ۶۳۵ ابنیه فنی نظیر پل و آبنما بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: این سیل به چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال و شش طرح هادی روستایی بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال و ۴۸ واحد مسکونی حدود ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت زد.

وی بیان کرد: خسارت وارده به ۳۰ کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ ۵۹۰ میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌ ها یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند ۱۰۰ میلیارد ریال و عمران شهری(معابر، آسفالت، کانال‌ ها، پل‌ها و فضای سبز) یک‌هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

کد خبر 749381

دیگر خبرها

  • رفع خطر از منازل مسکونی فرسوده منطقه ۴ یزد
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرواز نخستین کاروان زائران حج عمره
  • هشدار شهرداری منطقه چهار یزد به صاحبان منازل فرسوده
  • اعزام نخستین گروه حجاج عمره از ۳ استان جنوبی کشور
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟