Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:58:16 GMT

جبران خسارات مناطق زلزله‌زده پس از ارزیابی آغاز خواهد شد

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۱۱۲۰

جبران خسارات مناطق زلزله‌زده پس از ارزیابی آغاز خواهد شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران اظهار کرد: پس از وقوع زلزله ۵.۹ ریشتری در گناوه، دستگاه‌های امدادی و خدماتی از سوی مدیریت بحران به حالت آماده باش درآمد؛ در نهایت نیز با بررسی‌های انجام شده مشخص شد که خوشبختانه این زلزله مورد فوتی نداشته و مصدومان آن نیز به اندازه انگشتان یک دست گزارش شده که تمامی آن‌ها به شکل سرپایی خدمات درمانی را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجار با بیان اینکه عمده خسارات ناشی از این زلزله به روستاهای بخش مرکزی گناوه وارد شد، تصریح کرد: این خسارات در حد تخریب و ترک خوردگی دیوار برخی ساختمان‌ها بود.

وی درباره احساس شدن این زلزله در شهرهایی مانند شیراز نیز گفت: مردم عزیز چه در شیراز و چه در بوشهر و دیگر شهرها نگران نباشند. البته همواره باید در برابر وقوع زلزله آمادگی داشته باشیم؛ اما این آمادگی به معنای نگرانی و ترس نیست. به ویژه آنکه با توجه به پس لرزه‌های رخ داده به احتمال زیاد زلزله اصلی همان زلزله ۵.۹ ریشتری بوده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه وزیر کشور پیگیر آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده بوده است، گفت: با تاکید وزیر کشور بنا شد تا در صورت نیاز شهروندان کمک‌های لازم اهم از اسکان اضطراری و توزیع بسته‌های غذایی و … انجام شود.

نجار درباره جبران خسارات تصریح کرد: پس از پایان ارزیابی‌ها از میزان آسیب وارده، روند بازسازی‌ها و جبران خسارات آغاز خواهد شد که جزئیات آن اعلام می‌شود.

وی درباره آماده باش دستگاه‌های امدادی و استان‌های معین نیز اظهار کرد: با توجه به ارزیابی‌های اولیه نیازی به ورود استان‌های معین و … وجود ندارد، اما دستگاه‌های امدادی باید آمادگی کامل داشته باشند

کد خبر 5192972

منبع: مهر

کلیدواژه: اسماعیل نجار سازمان مدیریت بحران زلزله شهرداری تهران شورای شهر تهران واکسن کرونا وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره سازمان زندان ها تهران قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران زلزله پیش بینی وضعیت هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۱۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند

خالد ایزدپناه رئیس شورای اسلامی شهرستان مرزی دشتیاری  گفت: در دو سیلاب اخیر نیروهای امدادی هلال احمر، هوانیروز ارتش، نیروی دریایی ارتش، نیروی زمینی سپاه پاسداران ، گروه های جهادی و مردمی ،بسیجیان همه پای کار بودند در منطقه سیل زده حضور داشتند و کار امدادرسانی تا آخرین روز سیلاب هم از راه زمینی و هوایی  ادامه داشته است. 

وی ادامه داد: دشتیاری همواره آماج سیلاب های سهمگینی بوده و خسارت های فراوانی را بر جای گذشته است و در دو سیلاب اخیر شهرستان دشتیاری در دو بخش راه های روستایی و کشاورزی بیشترین آسیب به خود دیده است.

خالد ایزدپناه اظهار داشت: با توجه به تجربه ای که در سیل دیماه ۹۸ بود انتظار داشتیم در سیل اسفند ماه ۱۴۰۲ و فروردین ماه ۱۴۰۳ خسارت ها باید به مراتب کمتر می شدند متأسفانه به علت ضعیف بودن زیرساخت مجدد شاهد حجم عظیمی از آسیب ها به زیرساخت راه روستایی و کشاورزی بودیم 

وی افزود: علاوه بر خسارت ها به زیرساخت های  راه و کشاورزی شاهد هدر رفت میلیون ها مترمکعب آب حاصل از سیلاب به دریا بودیم آبی که بدون هیچ هزینه ای به دست اومد و جلوی چشم مردم بدون هیچ استفاده ای به دریا رفت.

رئیس شورای اسلامی شهرستان مرزی دشتیاری در ادامه گفت: به علت گستردگی راههای روستایی و مواصلاتی بعد از گذشت ۲۰ روز از سیل اخیر متأسفانه بعضی از راههای روستایی ترمیم و بازسازی نشدند و مردم با سختی عبور و مرور انجام می شود بندسارهای کشاورزی بر اثر سیل تخریب شده و نیاز به مرمت و بازسازی دارند کشاورزی مردم از بین رفته است و نیازمند توجه به خسارت دیدگان است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • آماده‌ باش دستگاه‌ های امدادی و خدمات‌ رسان در چهارمحال و بختیاری
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در چهارمحال و بختیاری
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • عملکرد برتر بانک مسکن در میان بانک‌های کردستان
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی